Усі плани (ліміти місць відрізняються)
Огляд
Члени команди дозволяють вам запрошувати колег для допомоги в керуванні вашими ШІ-чатботами. Надайте їм доступ до конкретних вебсайтів та контролюйте їхні можливості - чи то налаштування чатбота, чи перегляд аналітики.
Кожен план включає певну кількість місць. Ви можете запрошувати членів команди до вашого ліміту місць та оновити план у будь-який час, щоб додати більше.
Як це працює
- Надішліть запрошення - Введіть їхню електронну адресу та виберіть дозволи
- Вони приймають - Член команди отримує лист з посиланням для приєднання
- Вони отримують доступ - Після прийняття вони можуть увійти та керувати призначеними вебсайтами
J
Активні
Налаштування, Аналітика
Дозволи
При запрошенні члена команди ви обираєте, до чого він матиме доступ:
Доступ до налаштувань та інтеграцій
Налаштування параметрів чатбота, персоналізація зовнішнього вигляду, керування базою знань та оновлення інтеграцій
Доступ до аналітики та чатів
Перегляд історії чатів, панелі аналітики, моніторинг розмов та перехоплення чатів
Порада: Ви можете призначити обидва дозволи або лише один. Наприклад, надайте розробнику лише доступ до налаштування, або надайте агенту підтримки лише доступ до аналітики.
Доступ до вебсайтів
Члени команди бачать лише вебсайти, які ви їм призначили. Якщо ви керуєте кількома вебсайтами, ви можете надати різним членам команди доступ до різних сайтів.
Джон (Розробник)
shop.com, blog.com
Лише налаштування
Сара (Підтримка)
shop.com
Лише аналітика
Майк (Менеджер)
Усі сайти
Налаштування + Аналітика
Запросити члена команди
Додавання когось до вашої команди потребує лише кількох кроків:
1
Перейдіть до членів команди
Натисніть "Члени команди" на вашій панелі керування
2
Введіть їхню електронну адресу
Введіть електронну адресу людини, яку ви хочете запросити
3
Виберіть вебсайти
Оберіть, до яких вебсайтів вони повинні мати доступ
4
Оберіть дозволи
Виберіть налаштування, аналітику або обидва
5
Надіслати запрошення
Вони отримають лист з посиланням для приєднання
Керування членами
Після запрошення когось ви можете:
- Редагувати дозволи - Змінюйте їхній доступ до вебсайтів або дозволи в будь-який час
- Повторно надіслати запрошення - Якщо вони не отримали лист, надішліть його знову
- Видалити члена - Повністю скасувати їхній доступ
Ліміти місць
Кожен план включає різну кількість місць:
Free
1 місце (лише власник)
Starter
2 місця
Standard
3 місця
Pro
10 місць
Примітка: Якщо ви досягли ліміту місць, вам потрібно оновити свій план або видалити існуючого члена перед додаванням нового.